Heb je net een puppy?

Of komt hij of zij er binnenkort aan? Hoe leuk is het om een blijvende herinnering te hebben aan die superleuke tijd? Heel leuk!

Voor je het weet kan je nieuwe pup opeens uren rennen, is 'ie zindelijk, krijgt 'ie de baard in z'n keel en past 'ie niet meer in dat lieve puppy-mandje. Deze tijd wil je nooit vergeten! 

En over een paar jaar zit je samen met je volwassen hond op de bank (wat natuurlijk nooit de bedoeling was, maar het is zo gezellig) te kijken naar de foto's en kun je je niet meer voorstellen dat je hond zo klein was!

Hoe werkt zo'n fotoshoot?

We gaan in het eerste jaar 3 keer samen op stap om foto's te maken. Ik maak altijd spontane buitenfoto's, dus je hond hoeft geen commando's te kennen en kan lekker zijn of haar gang gaan!

We houden natuurlijk rekening met je kleine pup. Je pup is welkom vanaf dat hij of zij 9 weken oud is, of ten minste een week bij je woont. De eerste shoot zal waarschijnlijk niet langer dan een kwartier duren en kan op een locatie naar jouw keuze. Is het verder dan 10km buiten Capelle aan den Ijssel, dan is er wel een reiskostenvergoeding per fotoshoot van € 0,25 /km.

Je mag zelf bepalen wanneer je de shoots doet.
Het leukste resultaat is bij ongeveer 2,5 maand, 6 maanden en 1 jaar.

Na de fotoshoots ontvang je binnen 48 uur de link naar jouw online foto-album. Lekker snel dus, zodat je meteen iedereen de foto's kunt laten zien :)

Leuk hoor! Maar wat kost dat dan?

Voor € 180,- krijg je 3 fotoshoots inclusief 3 digitale foto's. Totaal 9 foto's na 1 jaar dus! En een hoop plezier voor jou en je hond :)

Mocht je meer foto's willen, dan kan dat. Extra digitale foto's zijn € 9,- per stuk en te bestellen via je eigen online albums. Dit kan ook na een aantal maanden nog, de albums blijven lang online staan. Dus geen keuzestress!

De fotoshoot betaal je achteraf via iDEAL, en alleen als je tevreden bent. Geen addertjes, niets te verliezen dus!

Oja, en heb je nog een hond? Neem hem of haar ook mee! Dat kost niets extra's!