Wat gaan we precies doen?

We nemen de tijd om foto's te maken terwijl je hond lekker aan het rennen en klieren is.  Jij hoeft verder niets te doen, behalve plezier hebben en lachen om je hond :)


  • Je hond mag los, dit is ook het allerleukste voor de foto's. 
  • Denk alvast na of je de halsband of het tuigje om wil houden.
  • Je mag natuurlijk een balletje of speeltje meenemen om je hond te laten rennen, houd er wel rekening mee dat deze soms ook op de foto zal verschijnen.
  • Het kan zomaar zijn dat je hond zin heeft om te zwemmen en vies te worden. Mocht je ook "droge" foto's willen, laat dat dan even weten. Dan ga ik snel aan de slag.
  • Vind je het leuk om samen op de foto te gaan? Dat kan natuurlijk! Laat maar weten. 
  •  Heel fijn als je op tijd komt :)


Heb je een vraag of ben je later? 

Stuur me dan even een Whatsapp-berichtje of bel naar 06 5149 7781.

Regen! Wat nu?

Mochten de weersomstandigheden er slecht uit zien, dan hebben we de dag van tevoren even contact. Als het regent kan de fotoshoot helaas niet doorgaan. We verplaatsen de shoot dan in overleg, zo snel mogelijk na de oorspronkelijke datum.

En na de fotoshoot?

Tijdens de shoot zullen er tientallen foto's worden gemaakt. 

Na de shoot zal ik zo snel mogelijk de foto's bewerken. 

Deze ontvang je binnen 48 uur na de shoot in een persoonlijk online album.


Je album blijft een aantal maanden online staan, dus je hoeft geen haast te maken met beslissen welke foto's je wil bestellen.

Alleen betalen als je tevreden bent

Naast dat je hond een leuke dag heeft, is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat jij tevreden bent met je foto's. Daarom hoef je de fotoshoot pas achteraf te betalen, en alleen als je tevreden bent met de foto's.


Je betaalt de factuur die je van tevoren hebt ontvangen via iDeal, plus eventuele extra foto's die je uit hebt gezocht in je persoonlijke album.